Nyitvatartás:
H - P:    6:30-22:00
SZ - V:  8:00-20:00

Csepel, II.Rákóczi F. út 107-115.                          D épület

 +36 (30) 346 2937
 fitness21@gmail.hu
all_you_can_move_sportpass.jpg
crossfit_csapat.jpg
alakformalo.jpg

Amix

Spinning

Mi az a Spinning?

Sokan a Spinning® edzésprogramot nem tartják másnak, mint egyszerű szobakerékpározásnak azonban ettől sokkal több, hogy miben másabb:

A Spinning® program zenére végrehajtott csoportos edzés, ahol a test fizikai karbantartása mellett szellemi kikapcsolódással egybekötve egyfajta mentális feltöltődése is megtörténik. A mentális feltöltődés során beléphetünk saját elménk és testünk világába ahol nem csak fizikailag, de szellemileg is teljesen kikapcsolódunk, mely rohanó világunkban igen fontos, hiszen mindenki kevés idővel rendelkezik, amikor is elmegyünk, edzeni egy teljes átalakuláson vehetünk részt.

Az edzés

A Spinning® edzéseket nemtől, kortól és edzettségi állapottól függetlenül bárki látogathatja, azonban fontos kiemelni, hogy aki az első óráján vesz részt, az kérje az oktatója segítségét a Spinner beállításában, illetve a program rövid ismertetésében. Első pár alkalommal természetesen nehézkes lesz, de hamar bele lehet jönni és onnantól kezdve olyan mintha táncolnánk, a zene üteme adja meg pedálfordulatot, melyhez mindenki sajátmagának, az edzettségi állapotának megfelelő ellenállást tudja beállítani.

A Spinning® kardió edzés, erősíti a keringési rendszert és a térdízületeket, mindeközben a gerincet nem terheli. A gerincbetegségben szenvedők körében ezért ez az egyik legközkedveltebb sportolási lehetőség.

A Spinning® során az állóképesség fejlesztése mellett jótékony hatással rendelkezik testalkatunkra is, hiszen a fogyás egyik legjobb eszköze. Egy edzés során 500-1000 Kcal is elégethető nemtől és kortól függetlenül.

Egy átlagos, de fitt személy részére heti háromszori edzés ajánlott.