Nyitvatartás:
H - P:    6:30-22:00
SZ - V:  8:00-20:00

Csepel, II.Rákóczi F. út 107-115.                          D épület

 +36 (30) 346 2937
 fitness21@gmail.hu
all_you_can_move_sportpass.jpg
reka_alakformalo.jpg
zsiregeto-step2.jpg

Amix

Nagy Lídia

Csoportos fitness instruktor

 

Sziasztok!
Nagy Lídia dietetikus és csoportos fitness instruktor vagyok. Az egészséges életmód mindig is az életem részét képezte, mondhatni védjegyemmé vált. Az aerobikkal az egyetemista évek alatt találkoztam és annyira megtetszett ez a mozgásforma, hogy már az első óra után tudtam, hogy egyszer én fogok emberek előtt állni, és megkedveltetni velük az aerobikot. Mert a mozgást lehet szeretni. Nem kötelezettségből vagy kényszerből, hanem saját motiváltságból szenvedélyesen űzni. Képzel el, hogy a rendszeres edzéstől nem csak egészséges lesz a tested, hanem kiegyensúlyozottabb is lesz a lelked. Akik rendszeresen sportolnak, jobban terhelhetők, mivel nekünk az élet egy nagy kihívás… ;)

POWER BODY óráimon ízelítőt kaphattok az életfilozófiámból:
Powerful, hogy energikus legyél minden élethelyzetben
Overcome our borders, mert a határok arra valók, hogy leküzdjük őket
Workout for the whole body, edzés az egész testre, mert megérdemled
Edurance Develops, mert állóképességet fejlesztünk, hogy bírd az élet forgatagát
Relieves stress, oldja a stresszt, hogy ne másokon vezesd le 

Be fit and strong, hogy rugalmassá és erőssé válhass
Opportunity, mert a sport egy lehetőség, hogy jól érezd magad a testedben
Dynamic, hogy ne unatkozz az órán, ezért két kardiós részt is tettem bele neked
Youthful energy, hogy fiatalos lendülettel vesd magad az életbe, másként nem érdemes…

Az egészséges életmódhoz elengedhetetlen a helyes táplálkozás. Az edzések előtt vagy után dietetikusként szívesen adok bárkinek táplálkozási tanácsot, hiszen a sporttáplálkozás kimondottan kedvelt szakterületem a táplálkozástudományon belül. Nincs annál nagyobb megtiszteltetés, ha segíthetek elindítani egy vendégemet a kiegyensúlyozott, egészséges életmód felé. Személyes életstílusommal is szeretnék példát mutatni az embereknek. Mivel a mai világban mindenki sikeres, boldog és egészséges szeretne lenni! Gyere hozzám és segítek elérni a céljaidat!

Kószó Timi

Sziasztok! Kószó Timi vagyok.

Középiskolás éveim alatt ismerkedtem meg az aerobikkal és a fitness világával. Nagyon hamar ez a fajta testmozgás már a mindennapjaim szerves részévé vált. A hangulat, a motiváció és a közös edzés miatt a csoportos foglalkozásokat mindig is előnyben részesítettem, az órát vezető oktatóimra felnéztem. Évekig játszottam a gondolattal, milyen lenne, ha egyszer én állnék elől, mint edző.

Az sportedzői tanfolyamot Szegeden végeztem, 2013 nyara óta tartok aerobik és spinracing órákat. Arra törekszem, hogy változatos, nem túl bonyolult, de hatékony (!) óraelemekkel gazdagított edzést tartsak, így mind kezdő, mind haladó vendégeim elégedetten és a jóleső fáradtság érzésével hagyják el a termet.

Horváth Réka

Sziasztok!

Horváth Réka vagyok. A sport és a mozgás iránti szeretet mindig is része volt az életemnek. Hiszek abban, hogy a sport és a rendszeres mozgás által egészségesebb, boldogabb és teljesebb életet élhetünk, hiszen ez a legjobb módja annak, hogy karbantartsuk testünket, lelkünket és egészségünket. Szeretem az embereket, szeretem a sportot és szeretném mindenkivel megszerettetni a mozgást, ezért döntöttem úgy, hogy aerobik edző leszek. Az alakformáló és step típusú aerobik óráimon mindig törekszem a jó hangulat megteremtésére, a gyakorlatanyagokat úgy állítottam össze, hogy azok mindenki számára könnyen elsajátíthatóak, ugyanakkor nagyon hatásosak legyenek.
Számomra fontos, hogy az óráimról mindenki jó hangulatban, stresszmentesen, újult energiával és fitten távozzon!
Az óráim során legfőbb célom a vendégek motiválása, a sport és a mozgás iránti szeretet ki alakítása,
valamint az egészséges testi-lelki egyensúly megteremtése.
Gyertek és sportoljunk együtt, én ott leszek Veletek és segítek Nektek céljaitok elérésében és álmaitok megvalósításában!

 

Leirer Kriszti

 Alakformáló edző

Leirer Krisztina vagyok, 1995 óta tartok aerobik órákat. Végzettségemet a Testnevelési Egyetemen  szereztem.
Alakformáló órákat tartok, amelyen a bemelegítést követően eszközök (step, softball, fitball, kézisúlyzó, gumikötél) segítségével a fő izomcsoportok "megdolgozásával" formáljuk, alakítjuk a testünket, hogy az kitartó munkánk eredményeképp tökéletes legyen.
A rendszeres mozgás segít, hogy jól érezd magad a bőrödben, energikus, kiegyensúlyozott légy, és főleg elégedett legyél saját magaddal!
Találkozzunk minden héten akár többször is!
Várlak Benneteket sok szeretettel!